Rubriky
Aktuality

První on-line kurz fotografování jídla v České Republice

Reklamní fotograf Filip Obr společně s šéfkuchařem pražského hotelu Hilton Franco Luisem vás v tomto on-line kurzu naučí vše: Od výběru fotoaparátu až po finální doostření ve Photoshopu. 

Šéfkuchař Franco je hvězdou svého oboru, hlásá:  “Jídlo je o vášni.” Franco otevřel několik hotelů jako Waldorf Astoria v Jeruzalémě a Hilton Molino Stucky v Benátkách a byl kulinářským konzultantem pro společnost Electrolux. Navíc je autorem několika kuchařek. 

“Fotografie jídla musí vzbudit emoci. Jinak je to špatná fotografie jídla.” Říká Filip Obr, fotograf, který pracoval pro  hotely a restaurace v Asii, Americe i Evropě a je také autorem tohoto kurzu. “Během své praxe fotografa jsem si uvědomil, že práce s kontrastem, úhlem a typem světla, které se používá je naprosto zásadní. Proto se snažím předat tyto informace  dál dokonce i pro restaurace, které si nemohou dovolit profesionálního fotografa.” 

Právě tento kurz vznikl jako odpověď na poptávku hotelů a restaurací po kvalitní obrazové prezentaci na sociálních médiích a internetu. Kurz je určen i pro začínající fotografy, kteří by se chtěli profilovat jako specialisté na gastronomii.  Kurz Profesionální techniky fotografování jídla si můžete objednat na Kurz fotografování jídla nebo zakoupit na USB v obchodech s fotografickou technikou

Odkaz na prezentační video naleznete zde: https://vimeo.com/334422713

Šéfkuchař hotelu Hilton v kurzu o fotografování jídla
Jedna z fotografií, které vznikly během kurzu
Naučíte se i techniky jak fotit maso

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.